Tänään Karo näytti taas kamalanhirmuisen kuluttujapuolensa ollessaan ideaparkissa. Oli muuten iso mesta, mutta tyyppejä oli vaan vähän liikkeellä. Kierretiin Hanskin kanssa kauppoja ja Gina Tricotissa olis taas ollu vaikka mitä, mutta budjettini oli hyvin rajallinen. Henkkamaukasta sitten löysin raidallisen poolopaidan, joka istui oikein hyvin (vartalonmyötäinen) ja turkoosit tekokukkapinnit hiuksiin, jotka sointuu mun sen Ginasta ostetun tunikan kanssa. Ginasta tuli mun lempikauppa, oispa Joensuussa se kans. En oo kyllä ikinä ottanu selvää, mutta tuskin on. :-DD Kattelin yhtiä haaremihousujakin, mutta ei sovi kyllä mulle. Ootkos sinä laittanu jo haaremihousus kaapin pohjalle vai käytätkö vielä ? Sulle ne sopii tosi hyvin.

Kuvaa kuvaa. Tossa noi hiuspinnit sitä raitapaitaa vasten. Ei toi paita oo kyllä mun tyypillistä tyyliä, aika ruman kaunis meinaan, mutta tykkään silti kovasti.

Hmmjuu, laittaisitko niitä kuvia joskus jonnekkin siitä shoppailureissusta? Vaikka blogiis tai galtsuun tai jonnekkin. Nyt menen kattomaan telkkaria ja jotain. Tässä vielä yks näitä mahti runokone runoja.

Ystäväni

joskus muinoin
muistelin sitä huojuvaa tammea sängyn alla
ikävöin lepattaen
kun hiukkaset lapsenmieliset rauhattomasti
lipuvat pohjoiseen
Saanko ikinä määränpäätä,
Löytyykö lohtua...

halaus
kuuntelee, sotkee
Muistan sen nousevan ilmaan aamun
- ystävä on lumoava.