Hellou. Kivaa olla taas kotona. Olen tän päivän ottanu aika rennosti. Käytiin tossa äitin kanssa kirppiksellä ja kierrätyskeskuksessa. Täällä on sellanen katu, jossa on kaksi kierrätyskeskusta ja yksi kirppis. Jos tuut kesällä tänne ja niin käydään jonain päivänä tuolla. Se on kaukana keskustasta, että pitää mennä tonne erikseen. Mutta ostin pinkin huivin (1e), uusimman Olivian (1e) ja marsuille hamsterikokoisen juomapullon jonka laitan kesäksi ulkoaitaukseen. Sekin maksoi vain euron. En ollu nyt millään hirveällä kirppispenkomistuulella, joten siksi noin pieni saalis. En nyt kuviakaan viitsi noista laittaa.

Metsästän kuumeisesti kirjeystäviä. Tosi surkeesti kyllä tarjolla ilmoituksia. Mulla on hirmuinen kirjevimma, sun kirjeessä on jo 14 sivua. Tän kuun lopussa jos sais postiin niin olis kivaa. Kyllä siitä nyt varmana ainakin reilu 20-sivunen tulee. :-D

Pläähplööh, nyt ei ole mitään kerrottavaa oikein. Häivyn tästä kohta pelaamaan simssiä ja silleensä. Tossa on yksi Sims Miss Retro kilpailun kuva, minkä otin mun simistä. Ihan kiva, mutta oon ottanu hienompiakin. Tässä vähän mössönen, kun piti pienentää.

Tässä taas näitä runokone runoja. Tääkin on ihan jees, tosin piti taas muokkailla hitusen.

Ystäväni

joskus muinoin
muistelin sitä huojuvaa tammea sängyn alla
ikävöin lepattaen
kun hiukkaset lapsenmieliset rauhattomasti
lipuvat pohjoiseen
Saanko ikinä määränpäätä,
Löytyykö lohtua...

halaus
kuuntelee, sotkee
Muistan sen nousevan ilmaan aamun
- ystävä on lumoava.